آموزش طرز تهیه دسر ابری با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
تماشای ابرهای پفکی سفید در یک آسمان پاک در کنار یک خورشید تابان هر کسی را خوشحال میکند. گاهی این ابرهای پفکی کمی از آسمان پایینتر میآیند و به شکل یک شیرینی یا دسر خوشمزه، ما و به خصوص فرزندانمان را خوشحال میکنند. در این مطلب میخواهیم به شما بگوییم چطور با درست کردن یکی از این ابرهای پفکی به همراه یک خورشید زرد و تابان در دل آنها به کمک خامه قنادی سولیانوی کاله و تخممرغ و چند ماده دیگر تنها در ۱۵ دقیقه فرزندتان را خوشحال کنید و شادی بیافرینید!
خامه قنادی خلیفه سولیانو از شیر تازه گاو، شیر پاستوریزه و پودر شیر خشک تهیه میشود و به همین دلیل سرشار از پروتئین است.
مواد لازم
۲ عدد سفیده تخم مرغ
۲ پیمانه پودر شکر
یک چهارم قاشق چایخوری جوهرلیمو
۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
۲ پیمانه خامه سولیانو همزده
۱ قاشق غذاخوری مربای پرتقال
طرز تهیه
ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن روی دور تند میزنیم، بعد از 5 دقیقه که سفیده کاملا پف کرد پودر شکر را به آرامی به سفیده اضافه میکنیم سپس جوهرلیمو و پودر نارگیل را به مایع اضافه میکنیم و 10دقیقه با دور تند هم میزنیم.
اکنون مایع تخم مرغی را با قاشق روی دیسی که از قبل روی آن را با کاغذ پوشاندهایم به شکل ابر میریزیم (دقت کنید که وسط این ابر خوشمزه را گود کنید تا جا برای دسر جایگزین زرده بماند).
طرز تهیه با استفاده از خامه قنادی:
تخم مرغ ابری را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد و بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد. بعداز اینکه مایع ابری پخته شد از فر بیرون میآوریم و در محیط خنک میگذاریم تا خنک شود. حالا خامه و مربا را با هم مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم و با ماسوره گرد وسط مایع ابری خامه میزنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه