آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه نوعی باقلوا(ساری بورما)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نوعی باقلوا(ساری بورما) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای خمیر:
2 تخم مرغنیم پیمانه ماستنیم پیمانه آب1/4 پیمانه روغن زیتون(یا مایع)1 قاشق چایخوری جوش شیرین(اختیاری)(بهتره بجاش بکینگ پودر بزنین)1 قاشق چایخوری نمک5 لیوان آرد

برای باز کردن خمیر:
1 لیوان نشاسته
برای توش:
1 لیوان گردو یا پسته ریز خرد شده3 قاشق غذاخوری شکر
برای شربت:
5 لیوان آب4 لیوان شکر2 قاشق چایخوری آب لیمو
برای روش:
250 گرم کره

طرز تهیه

برای شربت، آب و شکر رو روی شعله بجوشونین تا غلیظ شه بعد آب لیمو رو اضافه کنین و بزارین سرد شه.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، ماست، آب، روغن مایع، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین (با همزن نه)، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.خمیر رو به 10 قسمت مساوی تقسیم کنین و روشونو بپوشونین و 20-30 دقیقه استراحت بدین.
برای داخل باقلوا، گردو یا پسته رو با شکر مخلوط کنین.
یکی از توپهای خمیر رو بردارین و با وردنه نازکه نازک باز کنین، اونقدر که اونطرف خمیر دیده شه(در حین باز کردن بعضا نشاسته بریزین روش و با وردنه باز کنین).روش 1-2 قاشق غذاخوری از مخلوط گردو و شکر بپاشین و بعد خمیر نازک رو از وسط ببرین و از جایی که بریدین، وردنه نازک رو بزارین و همراه وردنه رول کنین و سپس از دو طرف خمیر رول شده رو به طرف وسط وردنه فشار بدین تا چین چین بشه و بعدش رول رو از وردنه دربیارین با دقت و به اندازه 4 انگشت ببرین. نصف دیگه خمیرو هم همینطور کنین.تمام باقلوا هارو روی سینی فر بچینین و روشون کره آب شده بریزین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 25-30 دقیقه بپزین و همینکه از فر درآوردین روشون شربت سرد شده بریزین تا صدای چس چس بیاد و 30 دقیقه صبر کنین و بعدش سرو کنین
طرز تهیه نوعی باقلوا(ساری بورما)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی