آموزش طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
مرغ 4 قطعه
برگه قیسی 1/4 لیوان
آلو خورشتی 1/2 لیوان
زرشک 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
رب انار 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
پیاز متوسط 1 عدد
شکر به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا سبک شود و رنگ آن کمی طلایی شود مرغ ها را افزوده کمی تفت میدهیم ادویه ها اضافه کرده و مرغ را با ادویه خوب تفت میدهیم با حرارت متوسط حدود ۱۰ دقیقه
2-سپس رب گوجه را افزوده و باز کمی تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود
3-آلو برگه قیصی و زرشک را که از قبل شسته و حدود یک ربع خیس داده ایم به مواد افزوده و تفت میدهیم رب انار را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم
4-مقداری آب جوش در حدی که روی مرغ ها را کاملا بپوشاند به قابلمه اضافه میکنیم با حرارت ملایم درب قابلمه را می بندیم و یک الی دو ساعت اجازه میدهیم پخته و جا بیفتد
5-نیم ساعت آخر غذا نمک و شکر رابه میزان دلخواه اضافه کرده و میزان ترشی یا شیرینی غذا را به دلخواه اندازه میکنیم در آخر باید حدود یک لیوان از آب خورشت باقی بماند و خورشتی غلیظ بدست آید نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه