آموزش طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی (خورشتی بدون استخوان) 200 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
دارچین 1 قاشق سوپ خوری
پودر لیمو به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپ خوری
نخود (خیس خورده) 200 گرم
پیاز (خرد شده) 2 عدد
طرز تهیه
1-نخودها را ۲۴ ساعت قبل خیس میکنیم و هر چند ساعت یکبار آبش را تعویض میکنیم.
2-یکی از پیازها را با مقداری روغن سرخ میکنیم و به آن تکههای گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم
3-پس از آن نخودهای خیس خورده را بدون آب اضافه میکنیم و با کمی زردچوبه اجازه میدهیم تفت بخورد. به آن ۶ لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت مناسب پخته شود.
4-پس از آنکه از پخته شدن گوشت و نخود مطمئن شدید، در آبکش آب آن را جدا میکنیم و کناری میگذاریم.
5-با گوشتکوب نخود و گوشت را میکوبیم.
6-حالا پیاز دیگر را در قابلمه تفت می دهیم و پس از طلایی شدن آن، ۳ قاشق سوپخوری رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و ادویه ها شامل زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و مایه کوبیده شده را اضافه میکنیم.
7-آب خورش را که از پیش جدا کرده ایم به مواد اضافه کرده و نمک و پودر لیمو ، دارچین و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم که ادویه ها به خورد موادمان برود.
8-اگر علاقمند بودید زیره و یا پودر هل میتوانید به آن اضافه کنید. این خورش با پلو سرو میشود و یکی از غذاهای نذری عربها به شمار میرود.
سایر نکات
1)در صورت تمایل به جای خیس کردن نخود آن را 2بار جوشانده و آب آن را خالی کنید.
2)میتوانید مقداری گلاب هم به خورش اضافه کنید.
3)بهتر است به جای روغن از کره استفاده کنید تا غذا خوشمزه تر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه