آموزش طرز تهیه خورش ریحان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ران گوسفند یا گوساله 400 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
پیاز نگینی خردشده 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
سبزی خردشده 500 گرم
آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غذا خوری
بادمجان 4 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.حالا سرخ کنید و کناری بگذارید.
2-پیاز را در کمی روغن تفت دهید.
3-گوشت خرد شده را اضافه کنید زردچوبه و فلفل بزنید.
4-وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه کنید خوب هم بزنید.
5-آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.
6-در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید نمک بزنید تا تلخیشان گرفته شود.
7-بادمجانها را سرخ کنید.
8-در اواخر پخت خورش آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
9-حالا خورش را در ظرفی بکشید و بادمجانها را رویش بگذارید.
سایر نکات
سبزی این خورش شامل:
ریحان ۲۰۰ گرم، نعنا ۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم) میباشد.
خورش خوش عطر و خوشمزه ای هست امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه