آموزش طرز تهیه خورش روغن جوش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
ماست 250 میلی لیتر
سرکه 1 قاشق سوپ خوری
سیر له شده 4 حبه
زنجبیل رنده شده 1 قاشق سوپ خوری
گوشت گوسفندی 500 گرم
روغن 2 قاشق سوپ خوری
دانه هل 4 عدد
میخک 3 عدد
دارچین 1 قاشق چای خوری
پیاز سرخ شده 300 گرم
پودر زیره 3 قاشق چای خوری
گشنیز پودر شده 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سبز 4 عدد
پودر چیلی 1 قاشق چای خوری
آب مرغ 125 میلی لیتر
گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری
گشنیز تازه خردشده 2 قاشق سوپ خوری
نعنا تازه خردشده 1 قاشق سوپ خوری
رب انار 5 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ماست را با سركه و نيمي از سير لهشده و نيمي از زنجبيل رندهشده مخلوط كنيد تا به شكل سس درآيد. گوشت را به شكل تكههاي درشت خرد كرده و در اين مخلوط سس مانند بريزيد تا كاملا به سس ماستي آغشته شود. روي ظرف را پوشانده و به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت خوب ترد و مزهدار شود.
2-دانههاي ادويه را داخل روغن داغ تفت دهيد. پياز و باقيمانده سير و زنجبيل را هم اضافه كرده و هم بزنيد تا جايي كه پياز طلايي شود. حالا نوبت اضافه كردن ادويههاي پودري است، آنها را هم افزوده و كمي تفت دهيد.
3-گوشت آغشته به سس ماستي را به قابلمه ادويهها اضافه كنيد. رب انار را در آب مرغ حل كرده و همراه فلفل سبز درسته به قابلمه خورش اضافه كنيد. در ظرف را گذاشته و غذا را به مدت سه ساعت با حرارت كم بپزيد.
4-براي سرو، بعد از پخت كامل غذا و بدون آب شدن آن را در ظرف مورد نظر كشيده و روي آن پودر گرام ماسالا، نعناي خرد شده و گشنيز خردشده بريزيد. اين غذا را هم با نان ميتوان سرو كرد و هم با پلو.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه