آموزش طرز تهیه خمیر پفکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم
آب سرد 1/2 لیوان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
کره سرد 250 گرم
آرد 2 لیوان
طرز تهیه
1-آرد ، آب سرد ، نمک و ۵۰ گرم کره ذوب شده را داخل کاسه ای بریزید و باهم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید
2-خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
3-روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار باز کنید سپس ۲۰۰ گرم کره نرم را روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید ( کره را پیش از کار در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود )
4-خمیر را تا بزنید
5-و با ورنه روی خمیر بکشید تا پهن شود
6-حدود ۵ بار خمیر را تا بزنید و با وردنه صاف کنید ( تا بزنید و صاف کنید مجدد تا بزنید و صاف کنید ).
7-خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید ، مجدد خمیر را از یخچال خارج کنید
8-و ۵ بار دیگر تا بزنید و با وردنه باز کنید سپس ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا استراحت کند ( این مرحله را ۲ – ۳ بار تکرار کنید تا خمیر پفکی و ترد شود )
9-خمیر را پس از آماده شدن چند تا بزنید و داخل کیسه فریزر بگذارید و تا ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید
10-این خمیر مناسب برای انواع شیرینی ، انواع دسر و انواع غذاهاست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه