آموزش طرز تهیه خامه فرم گرفته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خامه 1 پیمانه
شکر دانه ریز یا پودرقند 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت ۶-۵ ساعت در فریزر قرار میدهیم.
2-مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد (حدود ۱۵ دقیقه).
3-آنقدر هم میزنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند.
4-توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم بزنیم تبدیل به کره میشود.
5-برای بهتر و سریعتر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار میکنید، خنک باشد.
6-خامه فرم گرفته را میتوان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود ۱۰ دقیقه با همزن زده شود.
7-توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.
سایر نکات
خامه فرم گرفته برای تزیین شیرینی ها، کیک ها و دسرها استفاده می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه