آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه حلوای 3 ارد مجلسی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلوای 3 ارد مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۷۵ دقیقه

مواد لازم برای 20 نفر

1-ابتدا شهد رو آماده میکنیم…آب و شکر رو با هم مخلوط و میذاریم روی حرارت ملایم و اجازه میدیم بجوشه و شکر حل بشه.بعد گلاب و زعفرون دمکرده رو بهش اضافه میکنیم و بعد از۲دقیقه از روی حرارت برمیداریم و میذاریم کنار.

2-آرد سفید رو در ظرف مناسبی میریزیم و میذاریم روی حرارت کم وبه مدت ۳۰دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده بعد آرد برنج رو اضافه میکنیم و به مدت ۱۵دقیقه تفت میدیم

3-در نهایت آرد نخودچی رو اضافه و به مدت ۱۰دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد نخودچی هم گرفته بشه (نباید زیادی روی حرارت بمونه چون زود میسوزه ).

4-بعد از روی حرارت برمیداریم و از الک رد میکنیم و مجددا روی حرارت میذاریم و کم کم روغن رو بهش اضافه میکنیم (حتما کم کم بریزین چون ممکنه کمتر یا بیشتر از این مقدار روغن ببره بستگی به ری آردها داره) بعد پودر هل رو اضافه میکنیم.

5-حلوا رو مدام هم میزنیم تا هم بوی خامی روغن گرفته بشه و هم رنگ حلوا کمی طلایی بشه.

6-در نهایت کم کم شربت رو میریزیم و مدام هم میزنیم تا شربت به خورد حلوا بره و جمع بشه بعد از روی حرارت برمیداریم(این حلوا مثل حلواهای دیگه نباید خیلی سفت بشه کمی به قاشق میچسبه).

7-بعد در ظرف مورد نظر میریزیم و تزئینش میکنیم.

8-حتما از آرد برنج و آرد نخودچی مرغوب استفاده کنید.
طرز تهیه حلوای 3 ارد مجلسی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی