آموزش طرز تهیه جوجه مکزیکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ بزرگ 1 عدد
پیاز بزرگ و خردشده 1 عدد
سیر خردشده 2 حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه و کاری و پودرسیر به مقدار لازم
فلفل دلمه ای متوسط خردشده 1 عدد
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آب جوش 2 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و پیاز و سیر باهم در آن سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و باهم سرخ می کنیم
2-سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم
3-همین طور که مرغ را داریم تفت می دهیم زرد چوبه، کاری و پودر موسیر را بهش اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ بشه
4-در مرحله آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذامون حل بشه
5-در قابلمه رو بسته، شعله زیر قابلمه رو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر بشه و سس بدست آمده به حالت غلیظ دربیاید
6-این غذا رو می تونین هم با نان هم با برنج میل بفرمایید ، نوش جان!
سایر نکات
این غذا به علت داشتن ادویه های تند و تیز غذای گرمی محسوب میشه و مناسب فصل زمستان است ، اضافه کردن ادویه ها بستگی به سلیقه خودتون داره که چقدر دوست دارین غذاتون تند باشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه