آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تیرامیسو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تیرامیسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
قهوه فوری یا نسکافه
لیدی فینگر به مقدار لازم
پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا خامه قنادی رو با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.قهوه یا نسکافه را در یک فنجان آب داغ حل کرده و یک قاشق شکر بهش اضافه میکنیم ،کف قالب کمربندی رو لایه ی نازکی از مواد میمالیم و لیدی فینگرها رو دورتادورش میچینیم توجه کنید لیدی فینگرهای دورتادور قالب رو نباید با قهوه خیس کنید چون خیلی نرم میشه،وقتی دورتا دور قالب رو لیدی فینگر چیدین کف قالب رو هم یک لایه لیدی فینگر خیس شده در قهوه میذاریم و کمی از مواد رو روش میریزیم و پودرکاکائو روش میپاشیم دوباره لیدی فینگرهای خیس شده در قهوه و مقداری مواد و سپس پودر کاکائو الک کنید و لایه ی آخر بیسکویتها رو هم در قهوه خیس کنید و روی آن مواد بریزید و صاف کنید سپس با مخلوط خامه فرم گرفته وماسکارپونه ماسوره بزنید و روش پودرکاکائو الک کنید و حدود ۸ الی ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس کمربند قالب رو باز کنید و دورتا دور لیدی فینگرها رو با روبان ببندید.
بهتره از قالب کمربندی سایز کوچیک استفاده کنید قالب من بزرگ بود و با این مقدار مواد پر نشد،لیدی فینگرها رو خودم درست کردم ولی اگه از لیدی فینگرهای آماده استفاده کنید دو بسته کافیه،اگه لیدی فینگر هم پیدا نکردین و خودتون هم درست نکردین با بیسکویت پتی بور هم میشه درست کرد
طرز تهیه تیرامیسو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی