آموزش طرز تهیه توپک مرغ پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک،فلفل قرمز و سیاه،آویشن،زردچوبه وپودرسیر به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید نصف پیمانه
جعفری سه قاشق غذاخوری
پودر سوخاری به مقدار لازم
(یک حبه سیر به دلخواه)
طرز تهیه
اول مرغ رو چرخ کنید من از سینه استفاده کردم ولی اگه خواستین مخلوط سینه و ران رو هم میتونید استفاده کنید،پیاز رو هم چرخ کنید و آبشو بگیرین اگه خواستین سیر بریزین با پیاز سیرتونم چرخ کنید،توی خرد کن یا میکسر مرغ چرخ شده و پیاز چرخ شده و آب گرفته شده و جعفری و نمک و ادویه جاتو اضافه کنید و مواد رو خوب با هم میکس کنید،
پنیر پیتزا رو از قبل از فریزر دربیارید تا یخش باز بشه وقتی به دمای محیط رسید به شکل گلوله های کوچکی دربیارید،یدونه تخم مرغو با چنگال بزنید،
دستتونو خیس کنید و به اندازه یک قاشق از مواد گوشتیتون بردارید ویکی از توپکهای پنیری رو داخلش بذارید و محکم ببندیدو اول داخل آرد سفید بغلتونید بعد داخل تخم مرغ و درآخر داخل پودر سوخاری بغلتونید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود،اگه وقت کافی دارید میتونید توپکها رو یکساعت داخل یخچال بذارید بعد سرخ کنید ولی من نذاشتم وبلافاصله سرخ کردم،بعد از اینکه هر دو طرف توپکها طلایی شد از روغن خارج کنید و به دلخواه داخل هر کدوم یدونه چوب شور قرار بدین.
دوستان گلم میتونید از پودرسوخاری آماده هم استفاده کنید ولی من خودم پودر سوخاری درست کردم وسط دو عدد نون باگتو خالی کردم و خود نون باگتو گذاشتم یه ربع تو فر ۱۸۰ درجه تا تست شدن بعد گذاشتم یکساعت تو هوای آزاد بمونه بعد با میکسر خردشون کردم ولی نذاشتم زیاد خرد بشه،با نون تست هم میشه درست کرد،این پودر سوخاری رو میتونید تو ظرف دربسته تو یخچال نگهداری کنید و موقع استفاده ادویه جاتم بهش اضافه کنید.
توپکها رو بعد از گذاشتن پنیر داخلشون خوب محکم کنید تا موقع سرخ کردن سوراخ نشن و پنیرشون خارج نشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه