آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پایر میوه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پایر میوه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم:

شکر 3 قاشق غذا خوری
آرد 3.5 لیوان
کره 220 گرم
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا آرد را با نمك مخلوط كرده و ۳مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شوند.سپس شكر را به آنها بیفزایید و داخل میكسر ریخته و خوب هم بزنید.

2-کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.یا آن را داخل میكسر بریزید تا مواد كاملا مخلوط شده و یكدست شوند.

3-سپس ۵قاشق غذاخوری آب خیلی سرد ، آبلیمو و زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.

4-سطحی مناسب را آرد پاشی كرده و خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند .توجه داشته باشید این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند.

5-خمیر پای را پس از آماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود.

سایر نکات

)بهتر است مواد را از ابتدا داخل میكسر یا مخلوط كن بریزید.
بهتر است برای بهتر شدن خمیر آن را بعد از آماده شدن 24ساعت داخل ظرف چرب شده داخل یخچال قرار دهید و بعد استفاده كنید.
3)برای تهیه پای سعی كنید یك ظرف آب داخل فر قرار دهید تا پای خوشمزه و ترد شود.
طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پایر میوه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی