آموزش طرز تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
توفو از غذاهای مورد علاقه گیاهخواران است که یکی از دستور پخت های ساده این غذا را می توانید در بدونیم یاد بگیرید. خیلی راحت قطعات کوچک پنیر توفو را با ادویه جات سرخ کنید و با سس زنجبیل و سویا میل کنید.
مواد لازم:
۱ بسته ۴۰۰ گرمی پنیر توفو
۱ الی ۲ عدد تخم مرغ
½ پیمانه آرد ذرت
۱ قاشق چای خوری ادویه ترکیبی (رازیانه، میخک، دارچین و فلفل)
½ پیمانه پودر نان (یا پودر سوخاری)
نمک به مقدار لازم
روغن سبزیجات
پنیر را در قطعات مکعبی ۲ سانتیمتری خرد کنید.
تخم مرغ ها را داخل ظرفی هم بزنید و به آن مقداری نمک اضافه کنید.
داخل ظرف دیگری آرد ذرت و ادویه جات را با هم ترکیب کنید.
پنیرهای مکعبی را به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر نان بغلتانید. مطمئن شوید که تمام قسمت های پنیر با پودر نان آغشته شده اند.
داخل تاوه روغن بریزید و پنیرها را داخل روغن سرخ کنید تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شود. (هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر) سپس از داخل تاوه بردارید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
این غذا را گرم و همرا با سس سویا یا زنجبیل میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه