آموزش طرز تهیه توری خوراکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آب 2 قاشق غذا خوری
آرد 100 میلی لیتر
روغن 60 میلی لیتر
طرز تهیه
1-آرد ؛ آب و روغن رو با چنگال مخلوط کرده و کمی از مایه رو توی تابه نچسبی که روی شعله گذاشتیم و داغ شده میریزیم و صبر میکنیم تا مایه بجوشه و سوراخ سوراخ بشه؛ مثل توری.
2-وقتی خشک شد میتونید به آرومی،با قاشق از تابه برش دارین(نیازی به چرب کردن تابه نیست)
سایر نکات
۱_وقتی نون توری هنوز نرمه میتونید یه کمی حالت چین خوردگی بهش بدین یا تا بزنید.
۲_ مایه نباید خیلی رقیق باشه که وقتی میریزین تو تابه؛جاری بشه به همه جای ظرف ؛ خیلی سفت هم نبایدباشه
۳_میتونید تو مایه؛ رنگ خوراکی بریزیدتا توری رنگی بشه
۴_توری ها نباید مدت زیادی روی کیک بمونن چون بر اثر رطوبت نرم میشن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه