آموزش طرز تهیه ترشی گوجه سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
گوجه سبز 1 کیلوگرم
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ترخون 3 شاخه
ادویه ترشی 2 قاشق مربا خوری
پودر موسیر 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر قاشق مربا خوری
فلفل قرمز تند 3 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود.
2-ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
3-كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد.
4-روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه