آموزش طرز تهیه ترشی کدو و پیاز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
سرکه سیب 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
برگ بو 3 عدد
نمک 1 قاشق غذا خوری
آویشن خشک 1 قاشق چای خوری
کدو 900 گرم
پیاز کوچک خرد شده2 عدد
طرز تهیه
1-داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را میریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا شکر کامل حل شود
2-کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب میریزیم.
3-مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را میگذاریم و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو میکنیم
4-به باور ایرانی ها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید
سایر نکات
اگر به دنبال ترشی های متفاوت و جدید هستید، این یکی را از دست ندهید. این ترشی مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است. انواع خوراک های گوشت از سراسر دنیا را ببینید و تنوعی به برنامه غذایی تان بدهید. به جای شکر قهوه ای می توانید از نصف پیمانه شکر سفید استفاده کنید.
عکس و تصاویر ارسالی از ترشی کدو و پیاز
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه