آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه ترافل انجیر خشک شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترافل انجیر خشک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
10 عدد بیسکوییت پتی بور ساده
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
2 پاکت شکلات (160 گرم)
18 عدد انجیر خشک
1.5 لیوان گردوی درشت خرد شده

طرز تهیه

ابتدا انجیرها را 5 دقیقه داخل آب گرم نگه دارید تا نرم شوند. خیلی آب جوش نباشد. سپس سر انجیرها را ببرید و داخل انجیر را با گردو پر کنید. بیسکوییت کاکائویی و ساده را داخل غذاساز بصورت جدا مثل پودر خرد کنید. خامه را تا وقتی که به نقطه جوش برسد گرم کنید سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سپس سس شکلاتی را به بیسکوییت کاکائویی اضافه کنید و هم بزنید. انجیرهایی که با گردو پر کردید را با مخلوط بیسکوییت شکلاتی به شکل گرد بپوشانید. و در بیسکوییت ساده بغلتانید. 20 دقیقه در فریزر بذارید و سپس از وسط نصف کنید و یا سه قسمت کنید. نوش جان
طرز تهیه ترافل انجیر خشک شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی