آموزش طرز تهیه تارتلت بهمراه خامه پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای تارت:
250 گرم آرد
60 گرم پودر شکر
130 گرم کره سرد
1 تخم مرغ
–
برای خامه پنیری:
300 میلی لیتر خامه قنادی
250 گرم پنیر ماسکارپونه
3-4 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
وانیل
–
برای تزیین:
10 قاشق چایخوری مربای تمشک یا توت فرنگی
حدود 400 گرم توت فرنگی شیرین شسته شده و بدون برگ
2 قاشق غذاخوری پودر ژله قرمز رنگ
پودر پسته
طرز تهیه
آرد و پودر شکر رو مخلوط کنین، کره رو داخلش با رنده درشت رنده کنید داخلش و ورز بدین. تخم مرغ رو اضافه کنید و ورز بدین، بعد به ضخامت 4 میلی متر باز کنین و با کاتر گل ببرین.کاتر باید از قالب بزرگتر باشه.بعد بزارین داخل قالبها و کفشون رو با چنگال سورلخ کنین و بعد 45-70 دقیقه بزارین یخچال تا پختنی، شکلش رو نگه داره.در فر گرم شده 200 درجه، در طبقه دوم از پایین، 15-17 دقیقه بپزین تا سرخ شن.بعد ازینکه سرد شدن، از قالب دربیارین و روشون مربای تمشک بمالین.
پودر ژله رو داخل 1/3 پیمانه آب گرم حل کنین و بزارین سرد شه.
همه مواد خامه رو هم بزنین تا فرم بگیره، بعد داخل قیف ماسوره پر کنین و داخل تارتلتها بدین.بعد تزیین کنید با توت فرنگی و روشون ژله و پودر پسته بریزین. 4-5 ساعت بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه