آموزش طرز تهیه تارت کاپریس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خمیر میلفوی یا هزارلایه……………. به مقدار لازم
پنیر موتزارلا………………………. 200 گرم
گوجه فرنگی……………………….3 عدد
روغن زیتون……………………….. 4 قاشق غذاخوری
پودر آویشن……………………….. به مقدار لازم( یا آویشن تازه)
شکر……………………………… مقدار کمی
نمک……………………………….به مقدار لازم
فلفل سیاه…………………………به مقدار لازم
زرده ی تخم مرغ…………………… 1 عدد
ریحان تازه………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا گوجه_فرنگی ها را کبابی می کنیم به این صورت که، گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه هایی با ضخامت یک سانتی متر، برش می زنیم و درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، مي چینیم و سطح گوجه فرنگی ها را به روغن_زیتون آغشته می کنیم. پودر آویشن یا آویشن تازه ی خرد شده را به همراه مقدار خیلی کمی شکر ، روی گوجه فرنگی ها می پاشیم. سینی فر را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. خمیر میلفوی ( هزارلایه) را روی یک سطح صافی که کمی آردپاشی شده، به وسیله ی یک وردنه با فشار کم، به اندازه ی دلخواه و به شکل مستطیل نازک، باز می کنیم. کناره های خمیر مستطیلی را کمی برمی گردونیم و روی سطح خمیر را به وسیله ی یک چنگال ، سوراخ هایی ایجاد می کنیم. روی خمیر نمک و فلفل سیاه می پاشیم، خمیر را درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. گوجه فرنگی های کبابی و پنیر موتزارلا ی حلقه حلقه شده را به صورت یک ردیف در میان، روی خمیر، مي چینیم سپس برگ های ریحان تازه را لابه لای حلقه های گوجه فرنگی و پنیر می چینیم. لبه های خمیر را به زرده ی تخم_مرغ آغشته می کنیم. سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه، درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس تارت را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر به صورت داغ ، سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه