آموزش طرز تهیه تارت سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ………………….. 125 گرم
روغن زیتون ………….. 1 فنجان
ماست ……………….. 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ……………… 1 عدد
شکر ………………… 1 فنجان
بیکینگ پودر ………….. 1 قاشق مرباخوری
آرد ………………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم روی تارت:
سیب …………………. 3 عدد
شکر …………………. 4 قاشق غذاخوری
دارچین ……………….. به مقدار لازم
مغز گردو …………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
در ظرفی، کره ی هم دما با اتاق، روغن_زيتون ، ماست ، تخم_مرغ و شکر را به خوبی هم مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی پوشانده و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه استراحت کند. برای تهیه ی مخلوط داخل تارت، سیب ها را پوست کنده و رنده می کنیم سپس دارچین و شکر را اضافه کرده و روی شعله ی متوسط اجاق می گذاریم تا مخلوط کمی بپزد و شکر ذوب شود سپس مخلوط را از روی شعله ی اجاق برداشته و مغز گردو ی خرد شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود. خمیر تارت را بین دو تکه کاغذ روغنی قرار داده و به وسیله ی وردنه، خمیر را به بزرگی قطر قالب مورد نظرمان، باز می کنیم. کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی گذاشته و خمیر تارت را درون قالب تارت قرار می دهیم و کی اطراف خمیر را به دیواره ی قالب، لبه می دهیم. به وسیله ی چنگال روی خمیر تارت، سوراخ هایی ایجاد می کنیم. همه ی سطح خمیر تارت را با مخلوط سیب می پوشانیم. قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا تارت بپزد سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود سپس تارت_سیب را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را کمی پودر شکر الک کرده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه