آموزش طرز تهیه تاتلی کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 کیلو کدو حلوایی مکعبی خرد شده
نیم لیتر شیر
نیم لیتر آب
2.5 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 175 گرم)
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1.5 لیوان آلبالو
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری دارچین
طرز تهیه
کدو حلوایی ، شیر و آب را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که نرم شود بپزید. سپس با بلندر پوره کنید. نشاسته را در 1 استکان آب حل کنید و همراه با شکر به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید و مجدد روی اجاق بذارید. در حالیکه که مدام هم میزنید کمی بجوشانید. یک دقیقه قبل از اینکه از روی اجاق بردارید آلبالو ها را اضافه کنید و یک جوش که زد اجاق را خاموش کنید. داخل لیوان ها بریزید و چند ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو روی تاتلی گردو و دارچین بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه