آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی ایرمیک با محلبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی ایرمیک با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

200 گرم کره در دمای اتاق
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری ماست
4 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)
1 قاشق غذاخوری سرکه
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3 الی 3.5 لیوان آرد

برای شربت:
4 لیوان شکر
3.5 لیوان آب
آب لیمو

برای محلبی:
نصف لیوان شیر(لیوان 200 گرمی)
نصف لیوان خامه مایع (یا خامه صبحانه)
3_4 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)
2 قاشق غذاخوری شکر
برای روی تاتلی:
ایرمیک(آرد سمولینا)
فندق

طرز تهیه

ابتدا شربت را روی اجاق بذارید 15_20 دقیقه بجوشانید. 5 دقیقه قبل از اینکه از اجاق بردارید چند قطره آب لیمو اضافه کنید و سپس کنار بذارید سرد شود.
مواد محلبی را داخل قابلمه کوچکی ریخته روی اجاق در حالیکه هم می زنید تا زمانیکه غلیظ شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود، درش را ببندید تا روی محلبی پوسته نبندد.
مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید، آرد را آرام آرام اضافه کرده خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید.(آرد را با کنترل اضافه کنید). خمیر را 10 دقیقه استراحت بدهید. سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. با قالب دلخواهتان ببرید. نصفشان را هم با کوچکترین قالب دوباره وسطشان را برش بزنید و بیرون آورید . مثل تصویر. خمیرهایی که کامل هستند(وسطشان را نبریده ایم) زیر و خمیرهایی که وسطشان را درآوردید هر دو را به ایرمیک آغشته کرده روی هم قرار بدید . به گودی میان آنها یک قاشق مرباخوری از محلبی سرد شده بریزید. روی محلبی هم فندق خرد شده بریزید و داخل سینی چرب شده بچینید. داخل فر 180 درجه تا زمانیکه سرخ شود بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه از فر خارج کردید، شربتی که در دمای اتاق هست را بریزید. وقتی شربت را کاملا جذب کرد میتوانید سرو کنید. اگر شب درست کنید و فردا میل کنید خوشمزه تر میشود
طرز تهیه تاتلی ایرمیک با محلبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی