آموزش طرز تهیه بیف استروگانف همراه پاستا مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بیف استروگانف یه غذای روسی و خیلی شناخته شده است که اینجا هم خیلی طرفدار داره. ما ایرانیا معمولا بیف استروگانف رو با سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم که خیلی خوشمزه و لذیذ هم هست. اما جاهای دیگه دنیا بیف استراگانف رو همراه نودل (پاستا) یا برنج سرو میکنن که در این مطلب هم میخوام طرز تهیه ی این غذای لذیذ و پرکالری با پاستا رو بهتون بگم …
مواد لازم
۴۵۰ گرم گوشت گوساله بدون چربی
۱ عدد پیاز
۲۵۰ گرم قارچ
۳ پیمانه آب گوشت
۱ پیمانه سوپ قارچ خامه ای
۱/۲ پیمانه خامه
۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
۱/۴ پیمانه کره
نمک و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه این بیف استروگانف خوشمزه کافیه ابتدا قارچ هایی رو که حلقه حلقه بریدم رو با کمی نمک و نصفی از کل مقدار کره ای که داشتیم تفت بدیم.
قارچ هارو خوب تفت میدیم تا آب بندازن و بعد آبشون رو بکشن و کمی سرخ بشن. حالا قارچ هارو از داخل ماهیتابه در میاریم و میذاریم کنار.
اول از همه چربی های گوشت رو کاملا میگیریم و بعد به شکل خلالی یا رشته ای میبریمشون.
حالا مابقی کره، پیاز خورد شده و گوشت رو داخل همون ماهیتابه ی قارچ میریزیم و با هم تفتشون میدیم تا رنگ گوشت برگرده و پیاز هم سبک بشه.
بعد آردی که داشتیم رو روی گوشت ها میپاشیم.
آرد رو خوب با گوشت مخلوط میکنیم. و کمی تفت میدیم.
حالا آب گوشت رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدیم تا برای ۱ الی دو ساعت گوشت خوب داخل آب بپزه و نرم بشه و سس هم کمی غلیظ بشه.
بعد از پختن گوشت سوپ خامه ای قارچ رو اضافه میکنیم که میتونین دستورش رو اینجا ببینین. میتونین این سوپ رو حذف کنین و داخل بیف استروگانف نریزینش ولی در صورت استفاده بیف استراگانفتون کرمی تر و لذیذ تر میشه.
حالا اجازه بدین تا سس به غلظت دلخواهتون برسه و بعد در دقیقه های نهایی خامه رو اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه. فقط دقت کنین که خامه نباید با سس بجوشه چون ممکنه ببره.
حالا قارچ رو هم بریزین و با هم مخلوطشون کنین.
دیگه بیف استروگانف خوشمزه ما حاضره و میتونیم با پاستا سروش کنیم.
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه