آموزش طرز تهیه بیسکو کیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پودر قند 200 گرم
کره 250 گرم
آرد 400 گرم
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند سه دقیقه با هم زن میزنیم تا یکدست شوند بعد وانیل و تخم مرغ و اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم آردو بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه میکنیم .
2-و با دست ورز میدیم امکان داره آرد از مقدار اصلی بیشتر احتیاج بشه خمیرو ورز میدیم تا جاییکه به دست نچسبه بعد از ورز دادن خمیر را داخل پلاستیک فریزر گذاشته و بمدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.
3-بعد از نیم ساعت خمیرو با وردنه باز کرده و کاتر مورد نظرو روی خمیر گذاشته(من عدد و کشیدم و برش دادم و روی خمیر گذاشتم از کاتر خاصی استفاده نکردم)و برش میدهیم و بمدت بیست دقیقه با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر میگذاریم.من برای هر کدوم از اعدداد دوبار بیسکوییت آماده کردم.
4-خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیره بعد روی لایه اول با ماسوره(سلیقه ای هست)من خامه رو داخل قیف ریختم و یه مقدار سر قیف رو بریدم و بیسکو کیکم رو با خامه پوشوندم .
5-بعد از آماده سازی لایه اول بیسکو کیک رو داخل یخچال قرار میدهیم تا کمی خامه سفت شود و بعد از سفت شدن لایه دوم رو قرار میدهیم و خامه میزنیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزیین میکنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه