آموزش طرز تهیه بورک پنیری بشاملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد خمیر یوفکا
به مقدار کافی پنیر رنده شده کاشار(پنير هلندي)يا هر پنير كشدار در دسترس
برای سرخ کردن:
به مقدار کافی آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ هم زده
برای سس بشامل:
2.5 لیوان شیر
2.5 قاشق غذاخوری آرد
1 فنجان قهوه خورد ترک خامه صبحانه(حدود 65 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره
فلفل و نمک به مقدرا لازم
طرز تهیه
بجز کره و خامه و بقیه مواد بشامل رو خوب با هم مخلوط کرده روی حرارت بزارین وقتی غلیط شد خامه و کره را اضافه کنید و نمک وفلفل را بریزید و برا اینکه رویه نبنده مرام هم بزنید نیاز نیست زیاد روی حرارت بمونه
خمیر یوفکا رو به 8قسمت مساوی تقسیم کنین کلا 24 مثلث آماده کنین. سپس با یک قاشق از سس بشامل خنک شده به هر دو طرف یوفکا بزنین و وسط یوفکا پنیر کاشار رنده شده بریزین و هر جور دوست دارین ببندبن .اینکارو تا تموم شدن یوفکاها ادامه بدین.سپس اول در تخم مرغ زده شده بعد آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کنید.نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه