آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه بورک پنیری بشاملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک پنیری بشاملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد خمیر یوفکا
‎به مقدار کافی پنیر رنده شده کاشار(پنير هلندي)يا هر پنير كشدار در دسترس
‎برای سرخ کردن:
‎به مقدار کافی آرد سوخاری
‎2 عدد تخم مرغ هم زده
‎برای سس بشامل:
‎2.5 لیوان شیر
‎2.5 قاشق غذاخوری آرد
‎1 فنجان قهوه خورد ترک خامه صبحانه(حدود 65 گرم)
‎1 قاشق غذاخوری کره
‎فلفل و نمک به مقدرا لازم

طرز تهیه

بجز کره و خامه و بقیه مواد بشامل رو خوب با هم مخلوط کرده روی حرارت بزارین وقتی غلیط شد خامه و کره را اضافه کنید و نمک وفلفل را بریزید و برا اینکه رویه نبنده مرام هم بزنید نیاز نیست زیاد روی حرارت بمونه
‎خمیر یوفکا رو به 8قسمت مساوی تقسیم کنین کلا 24 مثلث آماده کنین. سپس با یک قاشق از سس بشامل خنک شده به هر دو طرف یوفکا بزنین و وسط یوفکا پنیر کاشار رنده شده بریزین و هر جور دوست دارین ببندبن .اینکارو تا تموم شدن یوفکاها ادامه بدین.سپس اول در تخم مرغ زده شده بعد آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کنید.نوش جان
طرز تهیه بورک پنیری بشاملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی