آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه

مواد لازم برای 10نفر

پیاز 1 کیلوگرم
روغن 500 گرم
زردچوبه 2 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
آب جوش به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا پیازها را به صورت خلالی ویک دست برش زده وبعد به مدت ۳تا ۵ دقیقه درقابلمه آبجوش و نمک ریخته

2-وبعد در آبکش ریخته وروی پارچه قرار داده تا آب پیازها کشیده شود وبعد در یه ظرف گودی مثل شیرجوش روغن ریخته وپیازها را در روغن داغ سرخ میکنیم

3-ابتدا شعله زیاد ووقتی پیازها رو به طلایی شدن رفت با شعله ملایم تفت داده

4-زردچوبه را به پیازها اضافه کرده ( زردچوبه علاوه بر خوشرنگ تر شدن پیاز باعث ترد شدن و بهتر سرخ شدن پیاز میشود )و قبل از رسیدن به رنگ مورد نظرتان حرارت را خاموش کنید .

5-چون سرخ شدن پیازها سریع متوقف نمیشود و خلالها بعد ازخاموش شدن حرارت همچنان تغییر رنگ خواهند داشت. ( در این مرحله خلالها خیلی سریع تیره میشوند)

6-بعد پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله کاغذی آشپزخانه پخش کنید. به این ترتیب پیازهای ترد وچیبسی خواهیم داشت.
تصاویر مراحل تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی

سایر نکات

نازک و یکسان خرد شدن خلالها تاثیر زیادی درتهیه یک پیازداغ کرانچی و تزیینی دارد.و پیازهای قرمز برای این منظور بهترند.
طرز تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی