آموزش طرز تهیه بورک در 5 دقیقه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
2 عدد یوفکا
100 گرم پنیر سفید (هر نوع پنیر صبحانه)
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ،100 گرم)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
یک مشت جعفری
نمک
روغن مایع برای چرب کردن ماهیتابه
طرز تهیه
بجز یوفکا بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید پنیر خرد شده و جعفری ریز خرد شده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. با چاقو و یا قیچی آشپزی یوفکا را به شکل نوارهای باریک برش بزنید(میتوانید یوفکا را رول کنید و راحت برش بزنید ) سپس یوفکاهای برش زده را رشته رشته از هم جدا کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. تا وقتی که یوفکا تمام سس را جذب کند هم بزنید. داخل ماهیتابه نچسب چرب شده بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. با حرارت متوسط و در بسته بپزید. وقتی زیر بورک سرخ شد بورک را داخل یک بشقاب بگردانید و سپس داخل ماهیتابه بذارید و طرف دیگر را سرخ کنید. ❣نکته: ماهیتابه ای که استفاده میکنید حتما نچسب باشد.در غیر اینصورت بورک به ماهیتابه میچسبد و اذیت میشید. میتوانید از یوفکاهای که تکه تکه شده برای این بورک استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه