آموزش طرز تهیه بنیه خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 4-5 قاشق غذا خوری
پودر قند 1 قاشق غذا خوری
شیر 4 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
زعفران سابیده 1/2 قاشق چای خوری
خرما 20 عدد
گردو 5 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا خرماها را هسته گرفته و یک چهارم مغز گردو درون آن قرار دهید و در پودر دارچین غلطانده کنار بگذارید.
2-در یک کاسه تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی درآید،سپس باقیمانده پودر دارچین،پودر قند،زعفران سابیده را اضافه کرده هم بزنید.
3-وبعد شیر و آرد و بکینگ پودر راهم افزوده هم بزنید تا یک خمیر نسبتا شل داشته باشید.
4-خرماهای آماده شده را درون این سس بغلتانید و در روغن نسبتا داغ سرخ کنید.
سایر نکات
به جای شیر میتوانید از همان مقدار آب یا گلاب استفاده کنید.بسته به ذائقه میتوانید پودر قند را حذف یا کم کنید.بهتر است این دسر را گرم استفاده کنید،در یخچال نگهداری نشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه