آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه پودینگ کره بادام زمینی با خامه شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پودینگ کره بادام زمینی با خامه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2/3 پیمانه شکر
1/4 پیمانه نشاسته ذرت
1/4 قاشق چایخوری نمک
2ونیم پیمانه شیر
4 زرده تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه کرم کره بادام زمینی
2 قاشق غذاخوری کره تکه تکه شده
1 قاشق چایخوری وانیل

برای خامه فرم گرفته شکلاتی:
1/2 پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین
1 پیمانه خامه

طرز تهیه

روی یک کاسه متوسط یک الک ریز بزارین و بزارین کنار.داخل قابلمه ای متوسط، شکر، نشاسته و نمک رو مخلوط کنین، به آرامی شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا نشاسته کاملا حل شه، بعد زرده هارو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد کره بادام زمینی رو اضافه کنین و مخلوط کنین.حالا قابلمه رو بزارین روی شعله متوسط و مدام هم بزنین و پودینگ رو بپزین (حدود 8-10 دقیقه) تا حباب های بزرگ روش بیاد، بعد شعله رو کم کنین و مدام هم بزنین تا چند دقیقه‌ دیگه بپزه.بعد از روی شعله بردارین و سریع داخل الک که روی کاسه گذاشتین بریزین، بعد کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین وقتیکه هنوز گرمه.بعد روی پودینگ سلفون بزارین (سلفون در تماس با پودینگ باشه) و بزارین یخچال حدود 3 ساعت.
برای خامه شکلاتی، خامه رو داخل قابلمه کوچک گرم کنین تا اطراف قابلمه حباب دربیاد بعد زود بردارین از روی شعله و روی شکلات های چیپسی بریزین و 5 دقیقه صبر کنین بعد هم بزنین تا مخلوط شن و بعد بزارین 10 دقیقه یخچال بمونه تا سفت تر شه.بعد دربیارین و با همزن اونقدر بزنین که فرم بگیره.
پودینگ سرد رو قبل از سرو هم بزنین و بعد خامه رو با قیف ماسوره روش بزنین
طرز تهیه پودینگ کره بادام زمینی با خامه شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی