آموزش طرز تهیه برنج بو داده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
برنج 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برنج هارا مطابق معمول با مقدار مناسبى آب و نمک پخته و آبکش کنيد.
2-برنج پخته شده را در آبکش به مدت ۲۴ساعت در مجاورت هواى آزاد قرار دهيد.
3-نبرنج هارا در اندازه کم درون تورى بريزيد و درون روغن سرخ کردنى غوطه ور کنيد.برنج ها بلا فاصله پف ميکنند.
4-برنجک را به وسيله نمک يا شکر طعم دار کنيد.
سایر نکات
1.روغن کنجد مناسب ترين گزينه است.2.هنگام سرخ کردن برنج ها نبايد تغيير رنگ دهند.3.برنجک شور رابه همراه گندمک و شاه دانه و برنجک شيرين را به همراه شيرو عسل ميتوانيد ميل کنيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه