آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه برنج بو داده

آموزش طرز تهیه برنج بو داده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

برنج 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-برنج هارا مطابق معمول با مقدار مناسبى آب و نمک پخته و آبکش کنيد.

2-برنج پخته شده را در آبکش به مدت ۲۴ساعت در مجاورت هواى آزاد قرار دهيد.

3-نبرنج هارا در اندازه کم درون تورى بريزيد و درون روغن سرخ کردنى غوطه ور کنيد.برنج ها بلا فاصله پف ميکنند.

4-برنجک را به وسيله نمک يا شکر طعم دار کنيد.

سایر نکات

1.روغن کنجد مناسب ترين گزينه است.2.هنگام سرخ کردن برنج ها نبايد تغيير رنگ دهند.3.برنجک شور رابه همراه گندمک و شاه دانه و برنجک شيرين را به همراه شيرو عسل ميتوانيد ميل کنيد.
طرز تهیه برنج بو داده

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی