آموزش طرز تهیه برش شیری اسفناجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
لیوانی که در این دستور استفاده شده 200 میلی است (میتوانید از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کنید فقط به اندازه 1سانت سر خالی پر کنید)
مواد لازم برای کیک:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان پوره اسفناج (برای پوره اسفناج حدود 150_100 گرم برگهای اسفناج را بشویید و با کمی آب (حدود نصف استکان)بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد 5_4 دقیقه بجوشانید و از روی اجاق بردارید و داخل غذاساز پوره کنید. میتوانید پوره اسفناج را به مقدار زیاد درست کنید و در فریزر نگه دارید.)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2.5 لیوان آرد
برای کرم:
1 استکان شیر سرد(100 گرم)
1 استکان خامه مایع (یا خامه صبحانه ، حدود 84 گرم)
1پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید )
1قاشق غذاخوری عسل
1قاشق مربا خوری آب لیمو
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را حدود 5 دقیقه هم بزنید. سپس شیر ، روغن مایع و پوره اسفناج را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مواد خشک را در حالیکه الک میکنید به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی بزرگ فر که کف سینی کاغذ روغنی انداختید بریزید(اندازه قالب تو دستور گفته نشده)و در تمام قسمتها به طور یکنواخت صاف کنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید مدت پخت در فر های مختلف میتواند تغییر کند در فر من حدود 20 دقیقه پخت ،شما با خلال دندان پخت کیک را تست کنید اگر زمان پخت زیاد شود کیک خشک میشود، به این موارد دقت کنید. در زمانی که کیک میپزد کرم را آماده کنید. تمام مواد کرم را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و تا زمانیکه کیک بپزد و کاملا سرد شود کرم را در یخچال بذارید. کیک پخته شده که کاملا سرد شده را از وسط نصف کنید روی یکی از کیک ها کرم آماده شده را بریزید و به طور یکنواخت در تمام قسمتهای کیک بمالید. تکه دیگر کیک را با دقت روی کرم بذارید و آرام روی کیک فشار بدید. کیک را داخل یخچال بذارید تا کاملا سرد شود سپس برش بزنید و به دلخواه روی کیک را با شکلات آب شده به روش بنماری تزیین کرده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه