آموزش طرز تهیه بامیه ی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………… ۴ عدد
مارگارین …………… ۱۰۰ گرم
آب ………………….. ۲ لیوان
نمک ………………… نوک قاشق چای خوری
ایرمیک …………….. ۱ فنجان
پودر کاکائو ………… ۲ قاشق سوپ خوری
آرد ………………….. ۲ لیوان
.
مواد لازم شربت بامیه:
شکر ………………… ۳ لیوان
آب ………………….. ۳ لیوان
آب لیموترش ………. نصفِ یک لیموترش تازه
.
مواد لازم برای سرخ کردن:
روغن مایع ………… به مقدار لازم
.
مواد لازم برای تزیین:
پودر پسته …………. به مقدار دلخواه(اختیاری)
سس شکلات ………. به مقدار دلخواه(اختیاری)
طرز تهیه
برای تهیه ی شربت این شیرینی ، ابتدا آب و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا به جوش آید و کمی غلیظ شود، آب نصفِ یک لیموترش تازه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود. برای تهیه ی خمیر بامیه، آب و نمک و مارگارین را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا مارگارین ذوب شود سپس ایرمیک و آرد را اضافه می کنیم و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا خمیر منسجمی حاصل شود. ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم حرارتِ آن، کم شود سپس تخم_مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا هر تخم مرغ کاملا به خرد خمیر برود سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. خمیر را درون قیف مخصوص شیرینی پزی می ریزیم و به اندازه ی دلخواه در روغن داغ می ریزیم و اجاره می دهیم تمام سطح آن کاملا سرخ ، برشته و طلایی شود. بامیه های سرخ شده را از روغن خارج کرده و درون شربت می ریزیم سپس با سس شکلات و پودر پسته ، تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی ۱: آرد ایرمیک، آردی است که از نوعی گندم سفت تابستانی به دست می آید و از نظر گلوتن بسیار غنی است و در ایران به نام آرد سمولینا معروف است ولی در حقیقت آرد سمولینا نیست و در ترکیه در تهیه ی انواع ماکارونی و هم چنین در تهیه ی انواع شیرینی، حلوا و دسر نیز استفاده می شود. برای دریافت اطلاعات بیش تر، لطفا گوگل بفرمایید.
شیرینانه ی ۲: در صورت عدم دسترسی به آرد ایرمیک می توانیم آن را با آرد معمولی، جایگزین کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه