آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باقلوا ایرمیک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلوا ایرمیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازم برای شربت:
2 لیوان شکر
3 لیوان آب
چند قطره آب لیمو
برای باقلوا:
8عدد یوفکای باقلوا
1 استکان ایرمیک(آرد سمولینا استکان کمر باریک ترک 60 گرم)
1استکان شکر (70 گرم)
1عدد تخم مرغ
2 قاشق ماست
نصف استکان خامه(40 گرم)
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
فندق ریز خرد شده
برای روی باقلوا:
1 قاشق غذاخوری کره آب شده
3 قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

اول شربت را آماده کنید شکر و آب را داخل قابلمه ای رو اجاق بجوشانید و 15 دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو را ریخته اجاق را خاموش کنید و کنار بزارید خنک شود. تمام مواد داخل به جز فندق را در یک ظرف با هم زن دستی خوب هم بزنید دو عدد یوفکارا روی هم بزارید و روی یوفکا از مواد داخل بمالید دقت کنید خیلی زیاد نباشد تمام یوفکاها را دوتا دوتا به این شکل آماده کنید و روی همه به مقدار فراوان فندق ریز خرد شده بپاشید 5 دقیقه به این شکل استراحت بدید سپس سفت رول کنید و به عرض 5 سانتی برش بزنید و ممکن است مواد داخل بیرون بیاد اشکالی ندارد با چاقو تمیز کنید و تمام رول ها را با فاصله داخل سینی بچینید و از مخلوط کره و روغن مایع بصورت فراوان روی یوفکاها بمالید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه ازفر بیرون آوردید شربت خنک را روی باقلوا بریزید
طرز تهیه باقلوا ایرمیک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی