در ادامه طرز تهیه بادمجان سوخاری فیلیپینی را به علاقمندان آموزش می دهیم. این غذا بسیار ساده و خوشمزه است. با ما همراه شوید ...
در ادامه طرز تهیه بادمجان سوخاری فیلیپینی را به علاقمندان آموزش می دهیم. این غذا بسیار ساده و خوشمزه است. با ما همراه شوید …
مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
طرز تهيه :
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید
و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.
بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید…
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه