آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه بادمجان سوخاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان قلمی……………… به تعداد دلخواه
تخم مرغ…………………… به تعداد لازم
آرد ذرت…………………… به مقدار لازم
نمک………………………. به مقدار لازم
فلفل سیاه…………………. به مقدار دلخواه
روغن مایع………………… به مقدار لازم
.
مواد لازم سرو :
گوجه فرنگی………………. به تعداد دلخواه
سس گوجه فرنگی…………. به مقدار دلخواه
ماست چکيده………………. به مقدار دلخواه

طرز تهیه

بادمجان های قلمی و کشیده را خوب شسته و خشک می کنیم سپس بادمجان ها را به صورت ورقه های نازک، برش می زنیم و آن ها را در مخلوط آب و نمک ، قرار می دهیم تا تلخی، بادمجان ها گرفته شود سپس از آب خارج کرده و آن ها را کاملا خشک می کنیم. تخم_مرغ ها را در ظرف مناسبی، به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. در ظرف دیگری آرد ذرت ، نمک و فلفل سياه را با هم مخلوط می کنیم. ورقه های بادمجان را ابتدا تک تک، کاملا در تخم مرغ می غلتانیم سپس کاملا به مخلوط آرد ذرت آغشته می کنیم. روغن مایع را در تابه ای ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا کاملا داغ شود سپس دو طرف ورقه های بادمجان را در روغن داغ، کاملا سرخ و برشته می کنیم تا طلایی شود. بادمجان های سوخاری را به همراه ورقه های گوجه_فرنگی ، سس گوجه‌فرنگی و ماست چکیده، سرو می کنیم. .
شیرینانه ی 1: می توانیم به آرد ذرت، هر ادویه ی دلخواه دیگری مانند، زردچوبه ، پودر سیر ، پودر دارچین و… اضافه کنیم.
شیرینانه ی 2: می توانیم این خوراک لذیذ را به همراه نان ، خیارشور و انواع سس، سرو کنیم. .
طرز تهیه بادمجان سوخاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی