آموزش طرز تهیه انار پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
دانه انار ۱/۵ لیوان
سینه مرغ دو عدد بزرگ
گشنیز خرد شده ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
خلال پسته مقداری
زعفران دم کرده بمقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
سینه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و چند لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند سپس سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.مرغ ریش ریش شده و دانه های انار و گشنیز خرد شده و خلال پسته را با مقداری روغن و کمی زعفران تفت بدهید.
برنج را از قبل با آب و نمک بخیسانید و بجوشونید و آبکش کنید و کف قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی بچینید بعد لایه لایه برنج و مواد بالا رو لا به لای برنج قرار دهید و دمکنی رو بذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد مقداری از برنج رو زعفرانی کنید و مقداری از مواد رو هم برای تزیین روی انارپلو نگه دارید و درآخر با برنج زعفرانی و مواد بالا تزئین کنید.
سالاد هم سالاد گل کلم و انار هست که با این غذا خیلی خوشمزه میشه.
برای این سالاد یک عددگل کلم کوچک رو خرد کردم و شستم و آبکش کردم و حدود یک لیوان انار دون شده بهش اضافه کردم و سه قاشق سس مایونز و کمی نمک اضافه کردم و مواد رو با هم قاطی کردم،به همین سادگی
سیب زمینی ها رو با کاتر انار قالب زدم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه