آموزش طرز تهیه اشترودل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
2 قاشق چایخوری نمک
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پیمانه آب ولرم
برای داخل خمیر:
سوسیس خانگی، کالباس خانگی، فلفل دلمه ای، قارچ، گوشت چرخ کرده، پنیر پیتزا ، زیتون و … برای سس:
کچاپ و هل (اختیاری)
طرز تهیه
خمیر مایه و 1 قاشق غذاخوری از آرد رو در آب ولرم مخلوط کنین و 5-10 دقیقه صبر کنید، بعد همه موادو خوب ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، اگه آرد کم بود بازم اضافه کنین، روشو بپوشونین و 30 دقیقه استراحت بدین در دمای اتاق، بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و با وردنه و یا با دست هاتون که چرب کردین، به اندازه بشقاب باز کنین، بعد بشکل بیضی کنین و روشون سس کچاپ بمالین و اطراف خمیر رو ببرین (عین اشترودل) و مواد داخلشو بزارین و ببافین.عکس پیچیدنش در کانالم هس.بعد روش زرده تخم مرغ و روغن بمالین. خودش کمی هم کچاپ مالیده روی خمیر.در فر گرم شده 190 درجه بپزین تا سرخ شن. بعد از پخت ببرین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه