آموزش طرز تهیه اسپاگتی پیتزا ۱ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده 2 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
اسپاگتی 500 گرم
پونه خشک 1قاشق چای خوری
سس اسپاگتی 1 پیمانه
سیر 1 حبه
نمک 1/4 قاشق چای خوری
سوسیس پپرونی خرد شده 300 گرم
ریحان خشک 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2-یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
3-در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، ۱/۲ فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه كنید و هم بزنید.
4-سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید.
5-در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
6-سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و ۱ و ۱/۲ فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
7-سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو كنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه