آموزش طرز تهیه اسپاگتی بلونز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
اسپاگتی: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
فیله چرخ شده: 50 گرم
سس پامادوری: 30 گرم
قارچ: 2 عدد درشت
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل سبز: یک عدد متوسط
گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
طرز تهیه
یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری محبوب با کمی دخل و تصرف، ابتدا 50 گرم فیله چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث میشود تا هم بوی گوشت گرفته شود و هم حجم آب خود را از دست بدهد و خوش عطر شود. سپس سس پامادوری را که از قبل آماده کردهایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت میدهیم. حالا زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده است. نمیخواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند.
بنابراین پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مورد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه میکنیم. در ماهی تابه ای جداگانه اسپاگتی را که آبکش کردهایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب میکشیم و سپس اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه