در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه استراگانف با كوفته قلقلي را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين غذا بسيار ساده و خوشمزه بوده و يك غذاي ايتاليايي است. با ما همراه شويد…
- مناسب برای: 4 نفر
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان تهيه : كمتر از يك ساعت
مواد لازم
- گوشت گاو چرخ شده …………………….. 250 گرم
- پياز …………………………………………. 1 عدد متوسط
- آرد سوخاري ……………………………….. به ميزان لازم
- تخم مرغ …………………………………… 1 عدد
- پاستا ……………………………………….400 گرم
- قارچ ……………………………………….. 250 گرم
- عصاره گوشت ……………………………..1 بسته يا 2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
- شير ………………………………………..1 فنجان
- کره …………………………………………3 قاشق غذاخوری
- آرد ………………………………………….3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل …………………………………به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا كوفته قلقلي ها را آماده ميكنيم. براي تهيه كوفته ها ، گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده، نمك و فلفل و تخم مرغ مخلوط كرده و كاملا ورز داده و به صورت گلوله هاي كوچك در مي آوريم و در روغن تفت ميدهيم تا رنگ آن قهوه اي شود. كوفته هاي آماده شده را كنار بگذاريد.
سپس قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)
شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)
در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور روي بسته پخته و آبکش می کنیم.
برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها میریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم
نكات مهم:
- اگر كوفته ها وا رفت، مقداري آرد سوخاري به آن اضافه كنيد.
- كوفته ها را بدون تخم مرغ هم ميتوان تهيه كرد.
- بسته به ذائقه ، ميتوانيد براي تهيه كوفته ريزه از مقداري سير داغ و پنير پارمسان نيز استفاده كنيد.
- ميتوانيد قبل از سرخ كردن كوفته ها آنها را در آرد سوخاري بغلتانيد.
- در دستور اصلي اين غذا نبايد ماكاروني ها را دم كرد ولي با توجه به ذائقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .
نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه