آموزش طرز تهیه آشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ماست 2 پیمانه
سیر 4 حبه
لپه یا لوبیا 1 استکان
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه و روغن به مقدار لازم
مواد لازم خمیر
آرد 500 گرم
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
مواد داخل خمیر
تره 400گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-لوبیا یا لپه رو بشورید و در ظرفی بزارید با آب بپزه تا نرم بشه وقتی نرم شد آبشو عوض کنید.
2-پیاز رو نگینی خورد کنید و با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه بعد رب و نمک. فلفل .زردچوبه.ادویه رو بهش اضافه کنید و توش آب بریزید.
3-وقتی لوبیا یا لپه تون نرم شد به گوشت اضافه کنید(یادتون نره آبشو عوض کنید)بعد توش آب بریزید تا حالت سس بگیره.
4-سیر ها رو پوست بگیرید و له کنید یا رنده ریز بزنید و به ماست اضافه کنید.
5-آرد رو در ظرفی بریزید بهش نمک بزنید و کم کم آب اضافه کنید و با هر بار آب ریختن خمیر رو ورز بدید.البته زیاد آب نریزید که خمیر شل بشه.
6-روی یه سطح تمیز و صاف آرد بپاشید کمی از خمیر رو بگیرید و با وردنه صافش کنید ضخامت خمیر نه زیاد باشه و نه کم.و با یه قالب گرد قالب بزنید.
7-تره رو تمیز کنید ریز کنید بشورید و بزارید آب اضافیش بره بعد بهش نمک رو اضافه کنید.
8-یکی از اون خمیر های که قالب زدید رو بردارید و کمی از تره رو وسطش بزارید بعد لبه ها رو رو هم قرار بدید و ببندینشون و همین کارو تکرار کنید.
9-توی یه قابلمه متوسط آب بریزید و بزارید جوش بیاد و آشک ها رو به آب جوش اضافه کنید.
10-روش سرو این آشک های خوشمزه هم اینه که اول ماست سیر ریخته میشه بعد آشک و در آخر اون یکی سسمون.
11-قبل از طبخ این غذا “سایر نکات” رو حتما بخونید.
سایر نکات
برای داشتن آشک های خوشمزه حتما به این نکات توجه کنید:
۱ کم و زیاد کردن نمک و فلفل این غذا بستگی به ذائقه خودتون داره.
۲ برای این میگم ضخامت خمیر باید مناسب باشه که اگه زیاد باشه حالت خمیری میگیره و اگه کم باشه تره ها توی آب جوش بیرون میریزن.
۳ برای به هم چسبیدن لبه ها میتونید به سر تاسر اونها آب بزنید فقط به اندازه ایی که به هم بچسبن.
۴ اندازه قابلمه و آبی که توش میریزید هم باید مناسب باشه وگرنه آشک ها شفته میشن در کل آب کم نریزید.
۵ میتونید آشک ها رو در چند مرحله بریزید.
۶ قالب من ۸سانت بود گفته باشم 🙂
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه