آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه آشک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

ماست‏ 2 پیمانه
سیر 4 حبه
لپه‎ یا لوبیا 1 استکان
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه و روغن به مقدار لازم

مواد لازم خمیر

آرد 500 گرم
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مواد داخل خمیر

تره 400گرم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-لوبیا یا لپه رو بشورید و در ظرفی بزارید با آب بپزه تا نرم بشه وقتی نرم شد آبشو عوض کنید.

2-پیاز رو نگینی خورد کنید و با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه بعد رب و نمک. فلفل .زردچوبه.ادویه رو بهش اضافه کنید و توش آب بریزید.

3-وقتی لوبیا یا لپه تون نرم شد به گوشت اضافه کنید(یادتون نره آبشو عوض کنید)بعد توش آب بریزید تا حالت سس بگیره.

4-سیر ها رو پوست بگیرید و له کنید یا رنده ریز بزنید و به ماست اضافه کنید.

5-آرد رو در ظرفی بریزید بهش نمک بزنید و کم کم آب اضافه کنید و با هر بار آب ریختن خمیر رو ورز بدید.البته زیاد آب نریزید که خمیر شل بشه.

6-روی یه سطح تمیز و صاف آرد بپاشید کمی از خمیر رو بگیرید و با وردنه صافش کنید ضخامت خمیر نه زیاد باشه و نه کم.و با یه قالب گرد قالب بزنید.

7-تره رو تمیز کنید ریز کنید بشورید و بزارید آب اضافیش بره بعد بهش نمک رو اضافه کنید.

8-یکی از اون خمیر های که قالب زدید رو بردارید و کمی از تره رو وسطش بزارید بعد لبه ها رو رو هم قرار بدید و ببندینشون و همین کارو تکرار کنید.

9-توی یه قابلمه متوسط آب بریزید و بزارید جوش بیاد و آشک ها رو به آب جوش اضافه کنید.

10-روش سرو این آشک های خوشمزه هم اینه که اول ماست سیر ریخته میشه بعد آشک و در آخر اون یکی سسمون.

11-قبل از طبخ این غذا “سایر نکات” رو حتما بخونید.

سایر نکات

برای داشتن آشک های خوشمزه حتما به این نکات توجه کنید:
۱ کم و زیاد کردن نمک و فلفل این غذا بستگی به ذائقه خودتون داره.
۲ برای این میگم ضخامت خمیر باید مناسب باشه که اگه زیاد باشه حالت خمیری میگیره و اگه کم باشه تره ها توی آب جوش بیرون میریزن.
۳ برای به هم چسبیدن لبه ها میتونید به سر تاسر اونها آب بزنید فقط به اندازه ایی که به هم بچسبن.
۴ اندازه قابلمه و آبی که توش میریزید هم باید مناسب باشه وگرنه آشک ها شفته میشن در کل آب کم نریزید.
۵ میتونید آشک ها رو در چند مرحله بریزید.
۶ قالب من ۸سانت بود گفته باشم 🙂
طرز تهیه آشک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی