آموزش طرز تهیه آشوره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان گندم پوست گرفته
1لیوان نخود
1لیوان لوبیا سفید
1 لیوان کشمش
1 لیوان انجیر
1 لیوان زرد آلو خشکه(قیسی )
1/2لیوان نوعی کوچک از بادام هندی
4 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری میخک
10_15 لیوان آب
تزیین
1 لیوان (Kuş üzümü )از کشمش پلویی میتوانید استفاده کنید والبته چون مواد لازم برای تزیین خیلی متنوع است میتوان 1 یا چند مورد را حذف کرد
گردوی چرخ کرده
گردو
پسته
بادام
دارچین
دانه انار
طرز تهیه
برای آشوره ابتدا گندم ولوبیا سفید و نخود و کشمش را در ظرف های جداگانه شسته و از شب قبل خیس کنید وروز بعد گندم را از آبکش رد کرده و در قابلمه بزرگی ریخته و حدود 15 لیوان آب ریخته و بجوشانید وکف رویش را جمع آوری کرده ودر قابلمه را بسته ونیم ساعت بجوشانید
نخود ولوبیا سفید را جداگانه بپزید وتا حدی که گندم کاملا بپزد حدود 4 ساعت یا بیشتر در حرارت ملایم بپزید تا آب داخل گندم غلیظ شده و قوام آید و نخود ولوبیا را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جوشیده وبپزد وبعد بترتيب بادام هندی و کشمش میخک وزرد آلو های 4 تکه شده را اضافه کنید وخوب مخلوط کرده وبعد از چند جوش شکر را اضافه کرده وبعد از حدود 10 دقیقه انجیر را افزوده و وبعد از یکی دو جوش زیر اجاقگاز را خاموش کنید وتا گرم است در ظرف سرو ریخته و سرد که شد رویش را با مواد بالا تزیین کنید وسرو کنید اگر مایل بودید برای سرو میتوانید از گلاب نیز استفاده کنید. نوش جان
نكته:
دستورات متفاوتى هست ميتوانيد همراه شكر1 يا 2 ليوان شير(بسته به قوام آش) بريزيد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه