آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه تزيين پياز به شکل گل نيلوفر آبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تزيين پياز به شکل گل نيلوفر آبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

پیاز 1 عدد

طرز تهیه

1-پياز را پوست گرفته و سر و ته(ريشه) آن را جدا ميکنيم.بهتر است از پيازي استفاده کنيم که رنگ و شکل مناسبي براي درست کردن گل داشته باشد.

2-از انتهاي پياز(ريشه) شروع ميکنيم به برش زدن و ايجاد گلبرگها. دقت کنيد عمق برشها به اندازه اي باشد که فقط يک لايه از پياز را برش بزنيد. به اين صورت که حدود نيم سانت از انتهاي پياز فاصله گرفته و برشهاي هفت و هشت(زيگزاگ) دور تا دور پياز ايجاد ميکنيم.

3-قسمتي اضافه از پياز که بالاي گلبرگها قرار ميگيرد را با چاقو برش داده و جدا ميکنيم. دقت کنيد يک لايه را جدا کنيد.(گلبرگ رديف اول کامل شد).

4-با نوک چاقو گلبرگهاي رديف اول را کمي آزاد ميکنيم.مراقب باشيد گلبرگها نشکنند.

5-گلبرگهاي رديف دوم را به صورت زيگزاگ،مابين گلبرگهاي رديف اول ايجاد ميکنيم. دقت کنيد که انتهاي گلبرگهاي اين رديف ،ريز گلبرگهاي رديف اول قرار ميگيرد.(به همين دليل در مرحله قبل، گلبرگهاي رديف اول را کمي آزاد کرديم).مراقب شکستن گلبرگها باشيد.

6-قسمت اضافه که بالاي گلبرگهاي رديف دوم است را با چاقو برش داده و جدا مکنيم.(گلبرگ رديف دوم هم کامل شد)

7-و به همين ترتيب تا انتها،مراحل بالا را ادامه داده تا گل کامل شود.۸
8-بعد از اينکه برشها تمام شد.گل را در يک کاسه آب يخ،حداقل يک ساعت در يخچال بگذاريد.

سایر نکات

تزيين پياز به شکل گل نيلوفر آبی
به خاطر رنگ اين گل.بهتر است از پياز قرمز استفاده شود.
عمق برشها به اندازه يک لايه باشد.
مراقب شکستن گلبرگها باشيد.
طرز تهیه تزيين پياز به شکل گل نيلوفر آبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی