آموزش طرز تهیه آش رشته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نخود
لوبیا
عدس
سبزی (گشنیز، برگ چغندر، نعنا، تره، جعفری)
رشته
کشک، نعنا داغ، پیاز داغ
طرز تهیه
۱- نخود، لوبیا و عدس را از شب قبل میگذاریم خیس بخورد.
۲- لوبیا و نخود را جداگانه میگذاریم بپزد (من همیشه لوبیا رو اول نیمپز میکنم بعد آبکش میکنم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنم) عدس را افزوده و میگذاریم بپزد، بعد سبزی و در آخر رشته را می افزاییم. بعد با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و کشک تزیین میکنیم
نکته
۱- در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید.
۲- برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود.
۳- هرچی مدت زمان پخت آش بیشتر باشه و حرارت ملایمتر آش جا افتادهتر و خوشمزهتر میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه