پاچه پلو یا کله پاچه پلو یکی از پلوهای محلی استان فارس و شهر شیراز است که مخصوص زمستان بوده و اغلب صبح ها مصرف مي شود..
پاچه پلو یکی از پلوهای محلی استان فارس و شهر شیراز است که مخصوص زمستان بوده و اغلب صبح ها مصرف مي شود…
مواد لازم:
- برنج: يک کيلو
- گوشت چر (دم سينه): 2/5 کيلو
- لپه: يک چهارم کيلو
- کشمش: يک چهارم کيلو
- سرکه شيره: به اندازه کافي
- زعفران: به اندازه دلخواه
طرز تهيه:
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفي با هم مخلوط مي کنند.
گوشت را کف قابلمه يا ديگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روي آن ريخته، زعفران را به آن اضافه مي کنند.
ظرف را روي چراغ با حرارت ملايم مي گذارند و مقداري سرکه شيره را روي آنها مي ريزند.
هر گاه که سرکه شيره در حال تمام شدن بود، باز مقداري به آن اضافه مي کنند و اين کار را تا زماني که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه مي دهند.
نوش جان…
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
طرز تهيه انواع غذاي محلي را در اینجا بخوانيد
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
منبع: نشريه دانش نوين زندگي
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه