اگر شما هم دوست داريد دستور تهيه اين شيريني خوشمزه را ياد بگيريد و هنر دست خودتون از مهمانهايتون پذيرايي كنيد با ما همراه شويد…
مواد لازم براي تهيه شيريني برنجي:
آرد برنج :400 گرم
آرد ذرت :100 گرم
روغن جامد: 250 گرم
تخم مرغ :2 عدد
پودر قند :250 گرم
پودر هل: 1 قاشق مرباخوري
قالب استوانه اي: براي طرح روي شيريني
تخم خرفه جهت تزیین: مقداري
زعفران: اندكي (در صورت تمايل)
طرز تهیه شيريني برنجي:
* ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا کاملا رنگ آن روشن بشه .
* سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .
* در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
* خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .
* نکته: درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره
* نکته : درصورتیکه خمیر خشک بود به مقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .
* سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .
* از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .
* سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید.
* می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید .
* و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .
* سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .
* با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .
* نوش جان …
گردآوري : گروه هفت گنج
منبع: بهار سايت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه