خمير فيلو در تهيه خيلي از غذاها كاربرد دارد. در اين مطلب از 7 گنج تصميم گرفتيم تا طرز تهيه خمير فيلو به همراه نكات مهم در تهيه آنرا به علاقمندان آموزش دهيد. با ما همراه شويد…
مواد اولیه :
زرده تخم مرغ………………………………….2عدد |
ماست…………………………………………2قاشق غذاخوری |
نمك…………………………………………..1هشتم قاشق چایخوری |
وانیل………………………………………….1چهارم قاشق چایخوری |
آرد ذرت………………………………………به میزان لازم |
روغن…………………………………………3قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
ابتدا آرد را با نمك مخلوط كرده و 3تا4بار الك ریز كنید تا هواخورده و سبك شود.
نكات:
1)چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیراست که در هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود. این خمیر در اصل تركیه ای است و روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی آن به قدری نازک باز می شود که از این سوی خمیر آن طرفش پیداست.
2)خمیر یوفکا یا فیلو آماده شده را برای مدت طولانی در فریزر می توان نگه داشت.
3)قبل از استفاده آن را از فریزر درآورده در یخچال قرارداده تا یخش باز شود.
4)میتوانید به جای ماست 3قاشق شیر استفاده كنید ولی خمیری که از ماست تهیه می شود تردتر می شود.
5)اگر خمیر را برای غذا می خواهید استفاده کنید به زرده تخم مرغ، فلفل قرمز (برای طعم) و پاپریکا (برای خوش رنگ کردن آن) اضافه نمائید.
6)اگر به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید ، بعد از پخت خیلی خوش رنگ می شود.
7) از آرد ذرت که به آن نشاسته ذرت هم می گویند، برای نازک کردن تمام خمیر هایی که می خواهیم بسیار نازک شوند استفاده می کنیم.
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه